Primera LX3000e - nova klasa pisača za etiketeLX3000e je Primerin najnoviji i najbrži pigmentni inkjet pisač za etikete. LX3000e predstavlja novu klasu pisača za etikete. Veliki toneri za cijan, magentu, žutu i crnu boju omogućuju nisku cijenu ispisa. Dok brzina ispisa od 114 mm u sekundi omogućuje veoma brzi ispis etiketa.

Etikete koje će te printati mogu sadržavati fotografije, grafike, ilustracije i tekst čak u visokoj rezoluciji, linearni ili dvodimenzionalni bar kodovi. Ispisujte etikete kad i koliko vam treba u količinama koje ćete i zapravo iskoristiti.

Ključne spefikacije LX2000e pisača:
Ispis u punoj boji pri brzini 114 mm u sekundi
Dugovječnije etikete 
Odvojete CMYK boje
Veliki toneri i niži troškovi
Ethernet i USB sučelje
Širina printa od 13mm do 210mm
4800x1200 dpi

Etikete otporne na UV zračenje i vlagu

Kombinacijom pigmentnih boja i raznih sintetičkih materijala čine etikete napravljene na LX3000e otpornima na UV zračenje i vlagu. Stoga je moguća uporaba istih na proizvodima za tuširanje i pranje, zamrzavanje i hlađenje hrane, sokova i puno više toga. S LX3000e možete ispisivati izdržljive etikete brzo i efikasno, dok štedite vrijeme i novac.
Kako reaktivirati osušene tonere za Primera printere

Postoje dva načina kako reaktivirati Primera toner, koji će vam biti objašnjeni putem videa. Koji god način koristili, pazite da ga ponavljate dok god linije boja ne izgledaju kao na desnoj slici. Sve 3 boje moraju bit jasno vidljive

Brzina Disc Publishera

Treba se uzeti u obzir da je usko grlo snimač medija posebno u slučaju DVDa koji zahtijevaju oko 4min za jedan DVD film pri brzini od 16x. Stoga se po brzini posebno izdvaja Disc Publisher Pro koji ima dva vrhunska Pioneerova Dual-layer drivea što što odmah skraćuje vrijeme posla na pola.
A Disc Publisheri istovremeno i printaju i prže no printanje traje maksimalno 90 sec u slučaju najviše rezolucije od 4800dpi i potpuno ispisane površine.

Disc Publisher - POTROŠNJA TINTE

Količina medija koje možete ispisati, pa time i cijena, ovisi o rezoluciji ispisa koju možete namjestiti od 600dpi do 4800dpi (uvijek u punom rasponu od 16,7 milijuna boja), nadalje o intezitetu boja i njihovoj vrsti te o vrsti površine ispisa na mediju.

Koliki je trošak ispisa na Primera LX pisačima za etikete

Potrošnja tinte kod LX pisača bitno utječe na ukupnu cijenu izrade etikete, a ovisi o veličini etikete, kvaliteti ispisa i vrlo značajno o samom dizajnu etikete. Maksimalna kvaliteta LX pisača je 4800dpi-a (High Quality), no već kod 2400dpi (Medium Quality) ispis izgleda oštro i kvalitetno, a potrošnja tinte je bitno manja.